üvegjavítás
Tel: 06 20 505 3883
szélvédő javítás

Szélvédő javítás


Az első szélvédőknél többféle repedést különböztetünk meg.
A kagylós törés a leggyakoribb, kör alakú szélekkel a középpontban tisztán kivehető az ütközés helye apró luk formájában ez a sérülés kevésbé veszélyes a repedések kialakulásában, de a leggyorsabban tud elszennyeződni.
A kombinált törésnél a kagylóig tartanak a repedések végei ez a sérülés nehezebben reped el , de van amikor a javítás nem olyan látványos a túl nyitott sérülés végett.
A félhold alakú szilánkos törés ,amely egy félkagylós sérülésbol és általában kettő vagy több ellentétes irányú egyenes 0,5-1,00 cm közötti repedésből áll .
A kavicsfelverődések a sérülés mértékétől függően mindenképpen veszélyesek a repedések kialakulása szempontjából.
Tapasztalataink alapján a szélvédőüveg mindenféleképpen el fog repedni a karosszéria mozgásától és a hőmérsékletváltozások következtében, azt azonban nem lehet biztonsággal megmondani, hogy két hét múlva vagy két év elteltével fog elrepedni az üveg, ha viszont a sérülést mielőbb megjavítjuk biztos ,hogy nem fog elrepedni.
A javítás idő tartama legfeljebb egy órát vesz igénybe ezért mielőbb le kell ragasztani (celluxal) a száraz üveget, mert ha vizes a javítandó felület úgy az nem javítható !

Árak:
weboldal készítés
All rights reserved. Copyright 2006